Ministrul Transporturilor începe evaluarea managerilor: „De data aceasta, iarna nu mai trebuie să ne ia pe nepregătite”

Ministrul Transporturilor începe evaluarea managerilor: „De data aceasta, iarna nu mai trebuie să ne ia pe nepregătite”

Cătălin Drulă, ministrul Transporturilor, începe evaluarea managerilor. Profesionalizare și transparență sunt două dintre principiile care vor sta la baza reformei pe care USR PLUS dorește să o facă în Transporturi, iar ministrul Cătălin Drulă a anunțat deja primele măsuri în acest sens: directorii responsabili din cadrul Comandamentului Central de Iarnă de la nivelul Ministerului Transporturilor și Infrastructurii vor fi evaluați.

Sunt primele măsuri luate pentru a nu mai auzi, ca în fiecare an, scuza autorităților că „iarna ne-a prins din nou pe nepregătite”.

Zilele acestea va fi pentru unii manageri o ocazie de evaluare a capacității lor de a gestiona provocările vremii nefavorabile. Nimeni nu poate să vină acum la mine și să îmi spună că are probleme la contractele privind deszăpezirea, că nu are stocuri sau că nu e în stare să își organizeze personalul”, a anunțat duminică seară ministrul Transporturilor.

În al doilea rând, Cătălin Drulă a cerut ca instituțiile din cadrul Comandamentului Central de Iarnă să comunice permanent cu presa „orice aspect ce ține de desfășurarea călătoriilor în siguranță”.