Stop folosirii instituțiilor publice în serviciul PSD!

Stop folosirii instituțiilor publice în serviciul PSD!

Actele de poliție politică ale Poliției Locale Sector 1 controlate de primarul PSD Daniel Tudorache continuă, cu sfidarea legii și a oricăror reguli de moralitate și integritate. Alianța USR PLUS solicită reprezentanților PSD să înceteze a mai folosi instituțiile publice, plătite din banii contribuabililor, în campania electorală, pentru provocarea și intimidarea contracandidaților primarilor în funcție.

După ce i-au filat pe Clotilde Armand și Cristian Ghinea la o manifestație pașnică și au semnat note informative ca pe vremea fostei Securități, angajați ai Poliției Locale Sector 1 au fost trimiși de primarul PSD să se infiltreze la acțiunile de campanie ale USR, să provoace și să intimideze.

Noi dovezi în acest sens, privind întâlnirea candidatei Clotilde Armand cu cetățenii din Cartierul Aviației, din data de 29 august 2020, au fost furnizate de presă: https://bit.ly/3iQcRlx.

O nouă dovadă că filajele Poliției Locale continuă la ordinul primarului PSD. Angajați ai Poliției Locale Sector 1 sunt trimiși de actualul primar la acțiunile de campanie USR PLUS și la întâlnirile mele cu cetățenii din sector. Rolul ‘polițiștilor lui Tudorache’ este să provoace, să intimideze și să fie ’nemulțumiți‘. Fiecare filmează cu telefonul, apoi trimit materialul video către ‘ucenicul’ lui Iulian Vlad, actualul șef de campanie al primarului. După care urmează titluri fake prin presa PSD. Aceasta este rețeta. De dragul partidului, de dragul banilor. Tehnici desprinse din manualul Securității”, declară Clotilde Armand, candidata USR PLUS, susținută și de PNL, la Primăria sector 1.

Această nouă încercare de intimidare este doar una dintr-un lung șir orchestrat la comanda primarului PSD Daniel Tudorache.

Mai întâi, în perioada de precampanie, candidata Clotilde Armand a fost dată în judecată de primarul PSD doar pentru că a publicat pe Facebook informații despre achizițiile Primăriei sector 1. Apoi, a venit eliminarea singurului banner electoral al candidatei USR PLUS, sub pretextul existenței „riscului seismic”, deși, câteva zile mai târziu, în același loc, avea să fie permisă afișarea unei reclame de dimensiuni identice. Au mai fost și vandalizarea corturilor de campanie și avalanșa de știri false revărsată în spațiul public, în timp ce aceeași Poliție Locală Sector 1 funcționa ca agent electoral pentru Daniel Tudorache, distribuind cetățenilor din unele cartiere, din ușă în ușă, pachete cu măști de protecție.

Acesta este sistemul cu care luptăm, mașinăria de propagandă a PSD inspirată din „kompromatul” rusesc. Acesta este sistemul pe care îl vom învinge pe 27 septembrie cu voturile voastre!