Cosette Chichirău, candidatul Alianței USR PLUS pentru Primăria Iași

Cosette Chichirău, candidatul Alianței USR PLUS pentru Primăria Iași

Astăzi, 18 iunie, negocierile între USR și PLUS pentru Primăria Iași, Președinția Consiliului Județean Iași, Consiliul Local Iași și Consiliul Județean Iași s-au încheiat.

În contextul politic actual, unitatea noastră este cea mai importantă pentru a câștiga alegerile locale. Avem datoria să construim o alternativă reală pentru clasa politică actuală, împreună cu oameni care au demonstrat că sunt devotați acelorași valori ca și noi: onestitate, competență, respect pentru banul public.

Obiectivul nostru este să venim în fața ieșenilor, din municipiu și județ, cu oameni valoroși și cinstiți, care au în spate cariere profesionale respectate de comunități sau ani de activism civic pentru cauzele cetățenilor și programe de dezvoltare articulate. Stă doar în puterea noastră să convingem că suntem cei mai buni și că avem curajul să schimbăm administrația locală, secătuită de mafii și cumetrii.

De aceea, alături de Alianța noastră au venit tineri politicieni ieșeni, precum Răzvan Timofciuc, Etienne Ignat și Marius Bodea, care au luptat în ultimii ani împotriva corupției din Primăria Iași și din Consiliul Județean.

Alianța USR PLUS o susține pe Cosette Chichirău pentru Primăria Iași și pe Marius Bodea pentru Președinția Consiliului Județean Iași.

“Astăzi sloganul #OSingurăEchipă începe să devină realitate. Am cumpănit foarte mult această decizie – de a-mi asuma candidatura din partea Alianței USR-PLUS la Președinția Consiliului Județean Iași și de a susține cu toate forțele mele candidatura lui Cosette Chichirău la Primăria Municipiului Iași. Și am hotărât să construim această echipă! Am făcut parte din PNL timp de 22 ani, însă liberalii din Iași au fost trădați de racolarea imorală și sfidătoare a pesedistului Mihai Chirica. Candidez la CJ pentru a continua dezvoltarea Aeroportului. Am experiența necesară pentru a debloca cel mai important proiect al comunității noastre. Candidez la CJ pentru a realiza marile proiecte de infrastructură de care județul are nevoie și pentru a construi în județul Iași primele parcuri industriale performante. Sunt încrezător că împreună cu Cosette și echipa USR-PLUS vom depăși decalajele care ne separă de vestul țării,” a declarat Marius Bodea.

˝Ne-am așezat la discuții având un singur obiectiv: să oferim ieșenilor posibilitatea de a alege dintre cei mai buni candidați. Vom avea o campanie articulată, așa cum o așteaptă alegătorii noștri, prin care îi vom convinge și pe cei nehotărâți să aleagă candidații Alianței și programele politice realizate pentru progresul și bunăstarea comunității˝, a declarat Monica Berescu, președinte PLUS Iași.

“Ceea ce realizăm astăzi este începutul unificării tuturor forțelor care vor moderniza Iașul în următorii ani. Facem un apel către societatea civilă și către cetățenii care își doresc ca Iașul să iasă din umbra incompetenței și a intereselor mafiote, să vină alături de noi. Suntem singura alternativă reală la vechea clasă politică despre care știm toți că a eșuat și avem dovada chiar aici, la Iași” a declarat Cosette Chichirău, președinte USR Iași.