Sediile USR Galați, puse la dispoziția autorităților implicate în gestionarea crizei

USR Galați și deputatul USR de Galați Bogdan Rodeanu au pus la dispoziția Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Galați atât sediile partidului din județ, cât și cele ale cabinetelor parlamentare ale deputatului USR din municipiile Galați și Tecuci și din comunele Braniștea, Drăgănești, Pechea și Șendreni.

“Am decis să pun la dispoziția autorităților resursele materiale și umane de care dispunem la nivel de filială județeană pentru a contribui la efortul național de limitare a extinderii epidemiei de coronavirus COVID-19. Sediile pot fi folosite ca centre medicale, zone pentru depozitare, puncte de comandă principale sau secundare, centre de coordonare, puncte de distribuție sau call-center-e. Spațiile USR sunt igienizate, securizate și pot fi disponibile oricând.”, spune deputatul USR Bogdan Rodeanu, vicepreședinte al Comisie pentru apărare, ordine publică şi siguranţă naţională.

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Galați poate folosi aceste sedii pe toată perioada stării de urgență declarate ca urmare a epidemiei de coronavirus.

De asemenea, deputatul USR Bogdan Rodeanu a instalat un panou de informare publică în municipiul Galați, într-o stație de autobuz intens circulată, cu sfaturi de igienă pentru combaterea epidemiei, în locul mesajelor electorale ale USR Galați.

“În acest moment, campania electorală este ultima noastră grijă. Prioritatea generală a devenit prevenirea extinderii epidemiei de coronavirus. Continuăm să sprijinim intens Prefectura Galați și autoritățile ce gestionează criza.”, conchide deputatul USR Bogdan Rodeanu.