Dan Barna, la Alba Iulia: Un tur doi cu Dan Barna și Klaus Iohannis este garanția că România se schimbă și că începem să ne însănătoșim ca stat

Dan Barna, candidatul Alianței USR PLUS la alegerile prezidențiale, și-a prezentat programul de Președinte în Alba Iulia unde a transmis că această campanie a alegerilor prezidențiale arată că România se află într-un moment istoric.

“România este într-o campanie electorală istorică. Va fi prima dată când vom avea un tur doi fără PSD. Acest lucru înseamnă că vom discuta cu adevărat despre cum va arăta România peste cinci sau 10 ani. Un tur doi cu Dan Barna și Klaus Iohannis este garanția că România se schimbă și începem să ne însănătoșim ca stat și că noile generații contează, că începem să construim autostrăzile, să lucrăm la spitalele regionale, să susținem antreprenorii și să digitalizăm instituțiile. Suntem în punctul în care putem schimba clasa politică. Alianța USR PLUS este alternativa.”, a transmi Dan Barna, candidatul Alianței USR PLUS, în cadrul unei conferințe de presă.

De asemenea, Dan Barna a transmis că este în dialog constant cu premierul desemnat Ludovic Orban și și-a exprimat încrederea că luni va avea loc învestirea noului Guvern.

“Referitor la agenda politică, luni sper să putem avea un vot pe învestirea cabinetului Ludovic Orban, port o discuție constantă cu premierul desemnat, am încredere că se va realiza majoritatea parlamentară de care este nevoie. Sper ca PSD să înceteze această agățare disperată de o putere care nu le mai aparține.”, a conchis Dan Barna.

În perioada 11 octombrie – 7 noiembrie, Dan Barna va merge prin țară pentru a-și face cunoscut proiectul pentru Președinția României.