Dan Barna, candidatul Alianței USR PLUS, și-a prezentat programul de Președinte la Brașov

Dan Barna, candidatul Alianței USR PLUS, și-a prezentat programul de Președinte la Brașov

Dan Barna, candidatul Alianței USR PLUS la alegerile prezidențiale, și-a prezentat programul de Președinte, pe 27 octombrie, la Brașov, alături de Dacian Cioloș, propunerea USR PLUS pentru funcția de prim-ministru.

“Am avut, astăzi, o discuție foarte bună cu brașovenii. Am vorbit despre o Românie care se modernizează, despre necesitatea de a avea o educație și un sistem de sănătate reformat, despre protejarea mediului, obiective care sunt cu adevărat importante. În ceea ce privește agenda publică, am încredere că premierul desemnat va genera majoritatea necesară în Parlament pentru învestirea noului guvern săptămâna aceasta. Luni vom semna acordul politic în baza căruia USR va susține prin vot viitorul guvern. Este foarte important să scăpăm de Viorica Dăncilă și PSD dar și ca alegerile prezidențiale să fie organizate de viitorul guvern.”, a transmis Dan Barna, candidatul Alianței USR PLUS la alegerile prezidențiale.

La prezentarea programului de Președinte al lui Dan Barna, de la Brașov, a fost prezent și Dacian Cioloș care a subliniat, într-o conferință de presă, că Dan Barna va aduce o nouă perspectivă țării noastre. 

“Suntem la Brașov să prezentăm brașovenilor candidatul Alianței USR PLUS la alegerile prezidențiale. Dan Barna este cel care poate să aducă o perspectivă nouă și modernă României, așa cum am dovedit-o și la alegerile europarlamentare. Dan Barna are toate calitățile și atuurile necesare pentru a construi și în România ceea ce peste cinci milioane de români caută în afara țării. Am discutat, azi, cu brașovenii despre ce vrem să facem în sănătate, educație, mediu și administrația publică. În privința noului guvern, Alianta USR PLUS poată să susțină acest guvern în măsura în care Ludovic Orban și-a asumat să respecte anumite obiective. Acum România are nevoie cât mai repede de un guvern, PSD și Viorica Dăncilă nu mai au ce căuta la conducerea României.”, a transmis Dacian Cioloș, propunerea USR PLUS pentru funcția de prim-ministru.

În perioada 11 octombrie – 7 noiembrie, Dan Barna va merge prin țară pentru a-și face cunoscut proiectul pentru Președinția României.