Dan Barna, în Arad: Miza alegerilor prezidențiale, fără PSD în turul II

Dan Barna, candidatul alianței USR PLUS la alegerile prezidențiale, și-a prezentat proiectul de Președinte la Arad. Dan Barna a declarat, în cadrul unei conferințe de presă, că obiectivul alegerilor prezidențiale este un tur doi fără PSD, semnal că România se modernizează.

“Miza alegerilor prezidențiale este clară, un tur doi fără PSD. România are nevoie de însănătoșire, iar realizarea obiectivului ar fi un semnal că țara noastră vrea să se modernizeze. Sunt optimist în privința acestui obiectiv, văd asta în stradă unde oamenii sunt deschiși și îmi spun că au nevoie de o schimbare. Candidatura mea se bazează fix pe acest principiu, trebuie să schimbăm România acum, nu peste cinci ani. Schimbarea se numește Alianța USR PLUS. Turul doi al alegerilor prezidențiale fără PSD este un obiectiv al unei Românii care se uită spre Europa iar tinerii au oportunități acasă astfel încât să nu-și dorească să plece din țară.”, a transmis Dan Barna, candidatul alianței USR PLUS la alegerile prezidențiale.

Dan Barna a vorbit la Arad și despre obiectivele sale în calitate de Președinte, printre acestea se numără reforma educației, dezvoltarea infrastructurii, vindecarea sistemului medical și protejarea mediului.

“Candidatura mea este pentru o Românie care se modernizează, care are regiunile istorice legate prin autostrăzi, care nu mai este furnizor internațional de medici, care își plătește mai bine profesorii. Românii pleacă din țară pentru ca nu mai au perspective de viitor dincolo de plata unui salariu. Numai anul trecut ne-au plecat peste 230.000 de români. Oamenii nu au nevoie de un alt stat, ci de o altfel de țară. Este datoria noastră să apărăm mediul, cum tot datoria noastră este să îmbunătățim calitatea vieții oamenilor aici, acasă.”, a conchis Dan Barna, candidatul alianței USR PLUS la alegerile prezidențiale.

În perioada 11 octombrie – 7 noiembrie, Dan Barna va merge prin țară pentru a-și face cunoscut proiectul pentru Președinția României.