Dan Barna, la Ploiești: Îi invit pe președintele Klaus Iohannis și Viorica Dăncilă la o dezbatere despre ce fel de Românie ne dorim

Dan Barna, la Ploiești: Îi invit pe președintele Klaus Iohannis și Viorica Dăncilă la o dezbatere despre ce fel de Românie ne dorim

Dan Barna, candidatul Alianței USR PLUS la alegerile prezidențiale, și-a prezentat programul de Președinte la Ploiești. În cadrul unei conferințe de presă, Dan Barna i-a invitat pe președintele Klaus Iohannis și Viorica Dăncilă la o dezbatere despre parcursul României.

“Îi invit pe președintele Klaus Iohannis și Viorica Dăncilă la o dezbatere despre ce fel de Românie ne dorim. O dezbatere cinstită, în fața cetățenilor, care să aibă loc înainte de primul tur al alegerilor prezidențiale.”, a transmis Dan Barna. 

Candidatul Alianței USR PLUS la alegerile prezidențiale a declarat că principalele sale obiective, în calitate de Președinte al României, sunt: reforma constituțională, investiția în educație și sănătate, dezvoltarea infrastructurii.

“România are nevoie de o schimbare fundamentală azi. Prima măsură pe care o voi lua în calitate de Peședinte este modificarea Constituției pentru a-i da mai multă putere Președintelui în soluționarea crizelor politice și un rol mai activ în planificarea bugetului țării. Obiective urmate de introducerea în Constituție a inițiativei civice „Fără Penali în funcții publice” și alegerea primarilor în două tururi de scrutin. Pe partea de educație propun alocarea a 6% din PIB. Mai mult, a venit vremea să unim toate provinciile istorice prin autostrăzi, fiindcă dezvoltarea vine odată cu infrastructura mare.”, a conchis Dan Barna, candidatul Alianței USR PLUS la alegerile prezidențiale.

În perioada 11 octombrie – 7 noiembrie, Dan Barna va merge prin țară pentru a-și face cunoscut proiectul pentru Președinția României.