USR face un pas important în abrogarea „ordonanței lăcomiei”

USR face un pas important în abrogarea „ordonanței lăcomiei”

Celebra ”ordonanță a lăcomiei” adoptată decembrie 2018 de guvernul Dăncilă a fost respinsă astăzi de comisia de IT&C din Camera Deputaților.

Comisia condusă de deputatul USR Cătălin Drulă a votat respingerea OUG 114 cu 7 voturi ”pentru”(2 USR, 2 PNL, 1 PMP, 1 UDMR, 1 minorități) și o abținere(PSD). Respingerea OUG 114 în comisia de telecomunicații reprezintă un prim pas extrem de important în direcția respingerii totale acestei ordonanțe extrem de nocive pentru economia românească.

”Ordonanța lăcomiei are efecte dezastruoase pentru economie – în comunicații, în industria bancară sau pentru Pilonul 2 și de aceea trebuie să parcurgă tot circuitul parlamentar (inclusiv votul în plen) și să fie respinsă definitiv. Presiunea trebuie menținută pentru abrogarea acestei nenorociri”, a declarat Cătălin Drulî, după votul din comisie.

Parlamentarii USR țin să-i asigure pe toții cetățenii dar și companiile grav afectate de această ordonanță, că vor continua să pună presiune în Parlament până când această aberație a guvernului Dăncilă va rămâne fără efecte!