USR, primul partid politic care intră în circuitul “Noaptea Muzeelor”

USR, primul partid politic care intră în circuitul “Noaptea Muzeelor”

Uniunea Salvați România este primul partid politic care intră în circuitul “Noaptea Muzeelor” și își deschide porțile sâmbătă, 18 mai, pentru vizitatorii de toate vârstele.

„Ce face Europa pentru mine?”, este întrebarea în jurul căreia USR a construit evenimentul ce va avea loc la sediul din Bulevardul Aviatorilor Nr. 9, în intervalul orar 18:00-24:00.

Echipa USR a pregătit diverse momente educative astfel încât cetățenii care vor călca pragul partidului să rețină motivele pentru care este necesar să meargă la vot pe 26 mai.

  1. Proiecție despre atribuțiile Parlamentului European, prezentarea partidelor europene și importanța alegerilor.
  2. Expoziție cu desene realizate de artistul din Sibiu Dan Perjovschi care ilustrează motivele importante pentru care trebuie și merită să votezi la alegerile europarlamentare de pe 26 mai.
  3. Zonă de proiecție a unei sesiuni parlamentare europene.
  4. Expunerea unor “obiecte iconice” care sugerează simbolic, prin analogie, ideea de Parlament European și Uniunea Europeană, cu povestea fiecăruia spusă scurt și cu tâlc.

Evenimentul cultural “Noaptea Muzeelor” a ajuns anul acesta la cea de-a 15-a ediție și reunește peste 150 de spații ale unor muzee și entități culturale publice și private din București și din țară.