Alianța 2020 USR PLUS va organiza al doilea miting electoral, la Timișoara

Alianța 2020 USR PLUS va organiza al doilea miting electoral, la Timișoara

Alianța 2020 USR PLUS organizează al doilea miting electoral, la Timișoara pe data de 12 mai. La miting vor fi prezenți președinții celor două partide, Dan Barna și Dacian Cioloș, și candidații Alianței 2020 USR PLUS la alegerile europarlamentare.

“După mitingul de la Cluj, mergem la Timișoara. După 30 de ani, vrem să pornim o altfel de revoluție de la Timișoara, o revoluție a decenței și a normalității, o revoluție care să înlăture odată pentru totdeauna hoția și prostia de la conducerea României. Așteptăm timișorenii să se alăture celor mai buni candidați pe care România i-a avut până acum la alegerile europarlamentare. Avem încredere că împreună cu timișorenii vom schimba din nou parcursul acestei țări, când politica românească se află într-un moment de cotitură”, precizează Dan Barna, președinte USR și copreședinte al Alianței.

Dintre candidații alianței, vor fi prezenți la miting Cristian Ghinea, Dragoș Pîslaru, Clotilde Armand, Ramona Strugariu, Dragoș Tudorache, Nicu Ștefănuță, Alin Mituța, Alexandru Vărzaru, Cătălina Sofron, Daniela Șerban, George Țăranu, Ștefan Pălărie, Teodora Stoian, Florin Andrei, Camelia Crișan, Naomi Reniuț Ursoiu și Anca Majaru.

Mitingul electoral al Alianței va avea loc în Sala Olimpia din Timișoara și va începe la ora 16:30. În deschiderea evenimentului va cânta trupa OCS, iar participarea la eveniment este liberă.

“La 30 de ani de la Revoluție, ne întoarcem la Timișoara pentru a discuta despre libertate, viitor și Romania care își iubește cetățenii. Ii așteptăm alături de noi pe toți cei care cred în viitorul european al tarii noastre”, transmite Dacian Cioloș, președinte PLUS și copreședinte al Alianței.