CNA devine jandarmul lui Dragnea în fața televiziunilor

CNA devine jandarmul lui Dragnea în fața televiziunilor

PSD-ALDE încearcă să intimideze televiziunile care nu îl laudă pe ”iubitul conducător” Liviu Dragnea. Decizia CNA de astăzi de a sancționa postul Realitatea TV sub pretextul că a difuzat mesaje cu conținut obscen adresat PSD încalcă libertatea presei.

CNA, un organism care ar fi trebuit să reprezinte imparţialitatea în media românească, ignoră derapajele şi minciunile ordinare pe care PSD şi ALDE ni le servesc zilnic pe posturile de televiziune aservite lui Dragnea şi sancționează televiziunile care nu transmit știri pe placul liderului PSD.

”Devine din ce în ce mai clară încercarea disperată a lui Dragnea de a prelua statul pe persoană fizică şi de a pune pumnul în gură oricui îndrăzneşte să spună adevărul care îl incomodează. Pe Dragnea, Tăriceanu, Carmen Dan, Tudorel Toader şi pe alţii ca ei îi enervează libertatea presei, libertatea românilor şi adevărul!” – spune președintele USR Dan Barna.

CNA este o instituție care funcționează sub control parlamentar, așa că USR va cere o comisie de anchetare a activității acesteia la începutul sesiunii.