Andrei Postolache, consilier local în Iași, s-a înscris în USR

Andrei Postolache, consilier local în Iași, s-a înscris în USR

Uniunea Salvați România are primul consilier local în Iași. Este vorba despre Andrei Postolache, consilier independent care a candidat în 2016 din partea partidului “Pentru Iași”.

“Consider că sunt mai multe șanse de succes dacă ne unim. Pentru mine rămâne în continuare o prioritate dezvoltarea locală, cum ar fi autostrada din Moldova, pentru că aceasta a fost logica sub care am pornit în 2016. Am văzut că și USR are aceleași priorități, și dacă ne uităm la modul în care este structurat partidul, la cum sunt aleși candidații, cum se votează în interiorul partidul cred că voi promova mai bine interesele locale și regionale alături de USR”, a motivat Andrei Postolache decizia sa.

Andrei Postolache nu este singurul membru al partidului “Pentru Iași” care s-a înscris în USR. De la începutul anului 2018, patru membri din fostul său partid s-au alăturat Uniunii Salvați România.

USR are 8 filiale în județul Iași, mai precis în Pașcani, Hârlău, Popricani, Dumești, Mircești, Fântânele și Holboca, ia până la finalul anului își propune să înființeze filiale în toate comunitățile din județul Iași.

“Zilele trecute am înființat filiale în Mircești și Popricani, mai avem filiale în alte cinci localități din județul Iași iar până la sfârșitul anului intenționăm să acoperim cel puțin jumătate din județ,  urmând ca anul viitor să avem organizații în toate orașele și comunele județului. În perspectiva alegerilor europarlamentare, extinderea și înființarea filialelor va ajuta mult partidul USR. Totodată, sper că în 2020 USR va fi cea mai bună opțiune politică din România atât pentru pentru alegerile locale cât și pentru cele parlamentare”, a precizat Cosette Chichirău, deputat USR de Iași.

În prezent, numărul consilierilor locali USR a ajuns la 57, dintre care 54 în București, și trei din județele Iași, Maramureș și Timiș.