USR cere demisia lui Liviu Dragnea, după decizia ÎCCJ

Uniunea Salvați România îi cere demisia lui Liviu Dragnea din funcția de președinte al Camerei Deputaților. Este inacceptabil ca un infractor cu două condamnări penale să rămână în una din cele mai importante funcții de conducere ale statului și să reprezinte România.

Decizia ÎCCJ de astăzi este o dovadă că justiția este independentă și a rămas imparțială în ciuda presiunilor teribile exercitate de Liviu Dragnea și de PSD asupra justiției în ultimul an și jumătate.

”Acest infractor nu mai are ce căuta la conducerea Parlamentului și în nicio funcție publică, iar PSD trebuie să renunțe la planul de anihilare a justiției inițiat de Dragnea. Un partid condus de un infractor, care are și alte dosare în curs, nu are legitimitatea de a modifica cele mai importante legi în domeniul justiției, cu scopul vădit de a subordona procurorii și de a intimida judecătorii”, a declarat președintele USR Dan Barna.

Decizia judecătorilor în acest dosar pune capăt unor ani în care Liviu Dragnea a teleormanizat România, și-a subordonat oamenii prin ilegalități și plătindu-i din banii statului.