USR ajută cu asistență juridică cetățenii luați cu japca la miting-ul PSD

USR ajută cu asistență juridică cetățenii luați cu japca la miting-ul PSD

 

USR oferă asistență juridică gratuită tuturor cetățenilor forțați să vină la miting-ul PSD.

Sute de oameni au raportat pe site-ul www.mitingcujapca.ro presiuni pentru a participa la mitingul PSD de sâmbătă. Mulți sunt șantajați cu primirea ajutoarelor sociale sau cu încheierea contractelor muncă la stat. În unele școli, copiii sunt speriați că rămân fără alocație, iar în multe locuri bătrânii sunt amenințați că li se vor avea tăia pensiile, dacă nu merg la mitingul PSD.

Aceste abuzuri și presiuni sunt inacceptabile! România este un stat european democratic, în ciuda încercărilor PSD de a schimba asta.

”Liviu Dragnea încearcă să întoarcă România în perioadă comunistă. Nimeni nu are dreptul să condiționeze ajutoarele sociale, locurile de muncă, alocațiile școlare sau pensiile de susținerea partidelor aflate la putere, iar cetățenii trebuie să reziste presiunilor și să se apere. USR o să ajute toți cetățenii care au fost șantajați și o să continue să strângă semnături pentru inițiativa Fără penali în funcții publice, singura șansă a supraviețuire a democrației din țara noastră”, a declarat președintele USR Dan Barna.

Puteți să ne scrieți la adresa de email [email protected] pentru a vă ajuta să depuneți plângeri și să vă apărați drepturile. Nu vă lăsați intimidați!