USR îl susține pe Andrei Năstase la alegerile pentru primăria orașului Chișinău

USR îl susține pe Andrei Năstase la alegerile pentru primăria orașului Chișinău

Alegeri din data de 20 mai pentru primăria municipiului Chișinău sunt decisive pentru viitorul Republicii Moldova, iar Uniunea Salvați România susține forțele care doresc un viitor prosper și democratic.

Într-un moment crucial pentru Republica Moldova, forțele cu adevărat pro-europene – Partidul Acțiune și Solidaritate, Partidul Politic Platforma Demnitate și Adevăr și Partidul Liberal Democrat din Moldova și-au unit forțele pentru a susține un candidat unic împotriva marionetelor cuplului oligarhic Dodon-Plahotniuc.

Uniunea Salvați România își exprimă susținerea fermă pentru candidatul Andrei Năstase și îndeamnă cetățenii cu drept de vot să meargă la alegeri și să voteze candidatul care a demonstrat implicare în favoarea interesului public, pentru cel care îşi doreşte reconciliere prin buna guvernare în vederea depăşirii clivajelor din societate și cel mai important are un program bine elaborat şi  o echipă de profesionişti gata să pună în practică acest program.

„Stă în puterea cetățenilor din Chișinău să își construiască un viitor într-o capitală modernă, civilizată, prosperă. Stă în puterea lor să aducă schimbarea, ieșind la vot. Este foarte important ca oamenii să meargă la vot și să susțină oameni noi în politică, pe cei care au stat alături de ei la proteste și care de fiecare dată s-au opus celor care doresc să transforme Republica Moldova în feuda unor oligarhi”, a declarat președintele USR Dan Barna.

Orașul Chișinău are nevoie de o administrare europeană, transparentă și deschisă pentru locuitorii orașului care își doresc drumuri mai bune, servicii de calitate și măsuri punctuale care vor aduce modernizarea orașului. Iar programul lui Andrei Năstase este unul modern, demn de o capitală europeană.