USR are, începând de luni, primul consilier local din afara Capitalei: lugojeanul Liviu Brîndușoni

Uniunea Salvați România are, începând de luni, primul consilier local din afara Bucureștiului – lugojeanul Liviu Brândușoni.

Noul nostru coleg face parte din recent constituita filială municipală Lugoj a Uniunii Salvați România și și-a câștigat mandatul de consilier local candidând ca independent la alegerile locale din 2016, într-un context politic local dificil, în care Primăria Lugoj și Consiliul Local sunt controlate de PSD.

În cei aproape doi ani de mandat de consilier local independent, Liviu Brîndușoni s-a făcut remarcat prin poziționările sale critice argumentate și pertinente la adresa derapajelor actualilor reprezentanți ai majorității politice din C.L. Lugoj și ale primarului PSD Francisc Boldea.

Neregulile sesizate în activitatea primarului PSD Francisc Boldea, frecventele decizii cu caracter discreționar și tentativele majorității politice din Consiliul Local al Primăriei Municipiului Lugoj de a utiliza puterea în folosul unor grupuri de interese apropiate PSD pot fi regăsite, de altfel, și în publicația lugojonline.ro, sub semnătura jurnalistului Liviu Brîndușoni.

„Uniunea Salvați România salută decizia domnului Liviu Brîndușoni de a se alătura echipei noastre. Considerăm că, în momente dificile cum sunt cele pe care țara noastră le străbate acum, implicarea activă a cât mai multor persoane oneste și competente alături de echipa USR, singurul partid politic capabil să modernizeze și să reformeze din temelii mediul politic din România, reprezintă o îndatorire a celor care își doresc primenirea actualei clase politice”, a declarat Cristian – Alin Moș, președinte USR Timiș.

Uniunea Salvați România are convingerea că numai printr-o conjugare a energiilor și eforturilor vom reuși să generăm forța politică necesară pentru înlăturarea de la putere a coaliției penale PSD-ALDE, ale cărei efecte toxice le resimțim deja cu toții.