Viorica Dăncilă premier, o nouă insultă la adresa românilor

Viorica Dăncilă premier, o nouă insultă la adresa românilor

Biroul Național al Uniunii Salvați România consideră că propunerea din partea coaliției PSD-ALDE pentru funcția de prim-ministru al României – Vasilica Viorica Dăncilă – nu respectă criteriile de competență enunțate public de președintele Klaus Iohannis.

USR constată că singurul criteriu de alegere a premierului la PSD este obediența față de liderul suprem și satisfacerea intereselor acestuia de a scăpa de justiție și de a-și menține averea.
Anul trecut, Viorica Dăncilă s-a remarcat ca o susținătoare înflăcărată a OUG 13 și a tuturor modificărilor legilor justiției, prin declarații și scrisori în Parlamentul European, legate de protestele civice.

”România avea nevoie de un premier din afara coaliției toxice PSD-ALDE care să guverneze pentru interesele cetățenilor și pentru prosperitatea țării. Președintele a avut o șansă și a decis să o dea PSD-ului”, a declarat președintele USR Dan Barna.

Este regretabil că Președintele Iohannis a ratat șansa de a limita dezastrul produs de PSD, a ratat șansa de a-și folosi atribuțiile constituționale legitime de a desemna un premier decent. O altă șansă pentru PSD înseamnă că România rămâne din păcate și în perioada următoare pradă capriciilor medievale ale unui Liviu Dragnea care ne împinge cu fiecare zi mai departe de Europa.
USR nu va vota Guvernul Dragnea 3 și va lupta în continuare în Parlament și în stradă pentru a bloca inițiativele periculoase inițiate de actuala majoritate.

Biroul Național al USR