PSD abuzează de instituțiile statului

PSD abuzează de instituțiile statului

Luni, programele de lucru ale Senatului și Camerei Deputaților au fost modificate în regim de urgență pentru a se conforma programului impus de războiul intern din PSD. Partidul Uniunea Salvați România acuză PSD că a transformat instituțiile statului în instrumente de luptă în războiul intern din partid.

Ședința de plen de la Senat, programată pentru astăzi, a fost amânată pentru mâine dimineață, iar sesiunea de ”Întrebări și interpelări”, care ar fi trebuit să se desfășoare de la ora 18:15 și să fie transmisă în direct de RRA, a fost anulată. Singurul care a contestat și a votat împotriva modificării programului de lucru, a fost reprezentantul USR în Biroul Permanent al Senatului, Mihai Goțiu, în timp ce liberalii s-au abținut.

”PSD și ALDE, ajutate de UDMR, care a făcut, formal, propunerea, au pus prioritățile războiului intern în fața priorităților cetățenilor. Mai mult, faptul că astăzi au fost programate comisii cu proiecte de legi adăugate peste noapte pe ordinea de zi și care vor intra mâine la vot, mă face să mă gândesc dacă nu cumva aceste legi nu sunt cu dedicație pentru cei care vor susține miercuri moțiunea de cenzură”, a declarat vicepreședintele Senatului, Mihai Goțiu.

În mod similar, și ședința de plen a Camerei Deputaților a fost amânată pentru mâine, iar astăzi au fost convocate comisii cu puncte noi pe ordinea de zi.