USR: Dragnea pedepsește Guvernul Grindeanu pentru eșecul planului de subminare a Justiției

USR: Dragnea pedepsește Guvernul Grindeanu pentru eșecul planului de subminare a Justiției

Președintele PSD, Liviu Dragnea, folosește programul de guvernare pe post de paravan în fața românilor pentru a justifica demiterea premierului Sorin Grindeanu și a ministrului Tudorel Toader care nu au dat curs planurilor sale de subminare a Justiției din România.

„Domnul Liviu Dragnea înțelege prin guvernarea României lupta împotriva Justiției, iar oricine din Guvern se opune acestei ideii de a albi activitatea liderului PSD în raport cu justiția are de suferit. După fostul ministru al Justiției, întregul Guvern este tras la răspundere. De altfel, un Guvern incompetent și nociv pentru Români chiar în propria evaluare a PSD. Doar trei membri din acest Guvern, întâmplător chiar oamenii de casă ai domnului Dragnea, au fost socotiți satisfăcători. Această luptă din cadrul majorității este o luptă toxică pentru România și ne arată că avem de ales între o persoană condamnată penal și un Guvern incompetent”, a declarat Dan Barna, purtătorul de cuvânt al USR.

USR nu va susține Guvernul Grindeanu în cazul unei eventuale moțiuni de cenzură deoarece consideră că este un guvern toxic pentru România, cum nu va susține nici jocul pe care domnul Dragnea înțelege să îl facă pe seama românilor.

„A apărut pe surse informația că USR ar susține Guvernul Grindeanu în situația unei eventuale moțiuni de cenzură pe care PSD ar face-o. Este o știre complet falsă. În niciun caz Uniunea Salvați România nu va susține un guvern despre care am spus în întreaga perioadă că este un guvern incompetent și un guvern toxic pentru România. Asta ca să fie o dezmințire oficială a acelei știri care înțeleg că circulă în spațiul virtual”, a afirmat Dan Barna, în conferința săptămânală de presă.

Partidul Uniunea Salvați România atrage atenția că în spatele gălăgiei iscate de conflictul între Liviu Dragnea și Sorin Grindeanu se ascunde de fapt realitatea că până în prezent coaliția PSD – ALDE nu a reușit să îndeplinească programul de guvernare la care s-a angajat cu surle și trâmbițe în fața românilor.

Uniunea Salvați România susține că România are nevoie de un Guvern responsabil care să aibă ca miză principală creșterea nivelul de trai al românilor și nu salvarea corupților și îmbogățirea baronilor locali.